KC - MAYEM | Yenidoğan 'ın İlk ve En Renkli Paylaşım Platformu

Tam Görünüm: Yeniden Doğan "Yenidoğan KC-MAYEM Grubu"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
slm arkadaşlar işşallah, yenı sayfamızla ve yeni içeriğimizle daha güzel yerlere geleceğiz... Katkıda Bulunan Tüm Arkadaşlara Teşekkürler :teybj9:
inş. aga
inşallah maşallah ı yok boşa kürek çekmiyoruz ...lütfen gerekeleri, üzerinize düşenleri yapın ... sıkıldım artık avatar yükle onu bunu yhap demekten herkez üstüne düşeni yapacak...hiçbirimiz forum cahili değiliz
ben ılk defa forum kullanıyorum avatar falan nasıl oluyor:GulmeGulmeGulme:
ARKADAŞLAR ARTIK BENDE ARANIZDAYIM. BEN JEENK İN HALA OĞLU SAMSAM.BEN DE ÜZERİME DÜŞENİ ELİMDEN GELDİĞİNİN FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.HEP BERABER KC-MAYEM
DaDa$ Yazılan:ben ılk defa forum kullanıyorum avatar falan nasıl oluyor:GulmeGulmeGulme:

böyle oluyor dada$ ... adminlerimizdende yardım isteyebilirsin (kendi başının çaresine baq demek :kahkaha: )...

şunu söylmekten artık kendimi alamıyorum lafım bir kişiye oda kendini çoook iyi biliyor.. kimse üstüne alınmasın yane.... buranın ortağıyım, benim kÂrım ne olacak? vb lakırtılar söyleyen arkadaşım forum kurulalı taam 1 ay olacak neresine bakarsan baq EL EMEĞİ VE YOKTAN VAR OLAN BİŞİ .... bu bir iddaa dıır....böyle forumu başka yerdede görmek çoook zordur bilesin... seeen arkadaşım kc-mayemim diyen sen ilerde reklamlardan kazanacağımız parayı Gulme daha sitenin ilk gününde içine kurt düşüren sen .... ayda yılda bir kez foruma girip 2 konu açıp kaçıyosun, bide hak iddaa ediyosun helal sana... adamın biride üye olmuyo ziyaretçi niyetine her akşam saatide belli forumu kolaçan ediyo,, nerden mi biliyorum eski ipleriniz ben de kusura bakmayın tanıyorum.... ANLAYAN ANLADI... BEN BU FORUMU KENDİM İÇİN KURMADIM İLK BAŞTA 5 KİŞİYDİ ŞİMDİ YEDİ KİŞİYİZ KC-MAYEM OLARAK ... forumdan anlamayabilirsiniz doğaldır ama sorun bu da değil, hepiniz forum kullanıyor üstelik birde adminsiniz... kc-mayem in içinde bazılarının işine gelmiyo ama (************), birileri tükürdüğünü bana yalatmak istiyorsa , hem benimde artık mekanım var yaww niye umrumda olasınızki dimi... forumda artık düzenleme yapmayacağım aslında bir sürü eksiği var ama " bizdekide kol koskoca marmara denizi dökük bi sandalla küreklere bir kerizin asılmasıyla geçilmiyo... yoruldum artık yoruldum" forumun içini o 7 tane adimin düzenlesin s.mod modlarınızda var halledin aranızda
Arkadaşlar bu site 7 kişi adına kuruldu, benim temennim günün belirli saatlerinde de olsa bu 7 kişi aynı anda online olsun ve el birliğiyle birşeyler yapılsın. [ Linkleri Görebilmeniz İçin Kayıtlı Olmanız Gereklidir.
Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.
]

adına ama malesef çeşitli sebeplerden dolayı site eksik kişi olarak.
Herşeyden önce ben emeğe saygılı biriyim jEEnk ile her ne problemim olursa olsun ben onun bu site için harcadığı emeği göz ardı edemem. Kimsede onun bu el emeği göz nuruyla yaptığı sitede görülen eksikliklerden şikayetçi olmasın o nasıl parça parça düzenleme yapıyorsada sizde yapın yapamıyorsanız usulüne göre söyleyin yapsın. Konu emek olunca akan sular durur benim için.
Arkadaşlar;
Beni tanıyanlarınız bilir ki iş hayatında çok stresli bir dönem içindeyim hatta pazartesi yani 19.11.2007 tarihinde tamammen çalıştığım şirket ile bağlantılarımı koparacağım o kadar kötü bir durumdayım. Yani kısacası sitede 1 gün varsam 5 yokum sadece gündüzleri giriyorum o da herhangi bir olumsuz birşey varmı diye bakmak için. Malum forumda online yönrtici olması önemli.

son olarak kc mayem üyelerinin sitede olmaması jEEnk'i çok rahatsız etmiş bu ortada (sizde biraz düşünün) temennim bu tür problemlerin olmamasıdır olacaksada jEEnk sim vererek konuşma şansın varsa isim vererek konuş sonuçta 7 kc mayem kurucusu var. Sen başka yere mesaj yollarsın başkası üzerine alınır tatsızlık çıkar bende bunu şahsım ve kv mayen için kesinlikle istemem
sızlerı hey zaman sevmışım dır tatsız olaylar olsada bu sayfada bıllıkte oluyoruz yıne konuşmasakta heykese elıne sağlık verdığı emeklere karşılık allaha emanet olun arkadaşlar
ben su ustekı bana aıt olan yazıyı ne zaman yazmısım ya anlayamadım
Merhabalar Gulme
Bende geldim aranıza tabii kabul edersenizz ((:
kabul ettik bile pınar .. hoşgeldin
hoşgeldin pınar sefa geldın tüm izmir halkına bızden slm
Referans Adresler