06-11-2007, 12:55 AM
Evetttt...
Hatırlarmısınız eski gazeteleri??
Kupon biriktirip aldıklarımızı, yada alamadıklarımızı
AAAA bugün gazete kalmamış e ne olacak peki üzülmeyin 3-5 gün sonra yedek yedek kuponlar verilir...
Ya da hiç başınıza geldi mi?2-3 ay kuponları özenle kesip saklıyorsunuz kaçırdığınız günlerde yedek kuponları bekliyorsunuz, tamamlıyorsunuz ta ki 1 hafta kalana kadar aldığınız gazete iflas ediyor tam bir şokkkkk..
Evet benim başıma geldi 55 ekran saba marka televizyon veriyordu gazete. kuponların bitmesine bir hafta kala iflas etti gazete ismini anımsayamıyorum şimdi.. ne yaptıysak alamadık televizyonu..
Tabiki gazetelerden aldığım şeyler de oldu.
-Meydan laruse ansiklopedi..
-El mikseri..
-2 adet cep telefonu
-masaj aleti...
Ya birde star gazetesinin ilk çıktığı günlerini hatırlarmısınız ??
her gün sadece gazete fiyatına bir hediye verirdi.. maksat gazete almaya teşfik
100 gr omo, meyve suyu, bisküvi,çikolata vs. vs. ...
tabiki telsim hattı motorola 2000 marka cep telefonu kuponluydu ama ilk telefonum sene 1998 ya da 99...
Şöyle bir eskiye gidelim..çok değil 10 sene kadar geriye.Siz neler aldınız gazetelerden? Kaç kupon biriktirdiniz? Ya da kupon biriktirip alamadıklarınız?
Hatırlarmısınız eski gazeteleri??
Kupon biriktirip aldıklarımızı, yada alamadıklarımızı
AAAA bugün gazete kalmamış e ne olacak peki üzülmeyin 3-5 gün sonra yedek yedek kuponlar verilir...
Ya da hiç başınıza geldi mi?2-3 ay kuponları özenle kesip saklıyorsunuz kaçırdığınız günlerde yedek kuponları bekliyorsunuz, tamamlıyorsunuz ta ki 1 hafta kalana kadar aldığınız gazete iflas ediyor tam bir şokkkkk..
Evet benim başıma geldi 55 ekran saba marka televizyon veriyordu gazete. kuponların bitmesine bir hafta kala iflas etti gazete ismini anımsayamıyorum şimdi.. ne yaptıysak alamadık televizyonu..
Tabiki gazetelerden aldığım şeyler de oldu.
-Meydan laruse ansiklopedi..
-El mikseri..
-2 adet cep telefonu
-masaj aleti...
Ya birde star gazetesinin ilk çıktığı günlerini hatırlarmısınız ??
her gün sadece gazete fiyatına bir hediye verirdi.. maksat gazete almaya teşfik
100 gr omo, meyve suyu, bisküvi,çikolata vs. vs. ...
tabiki telsim hattı motorola 2000 marka cep telefonu kuponluydu ama ilk telefonum sene 1998 ya da 99...
Şöyle bir eskiye gidelim..çok değil 10 sene kadar geriye.Siz neler aldınız gazetelerden? Kaç kupon biriktirdiniz? Ya da kupon biriktirip alamadıklarınız?