KC - MAYEM | Yenidoğan 'ın İlk ve En Renkli Paylaşım Platformu

Tam Görünüm: Recep Tayyip Erdoğan ve George Bush
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Recep Tayyip Erdoğan abd'ye gider ve Washington'da George Bush ile toplantı yaparlar. Maksat tabii ki memleket meseleleri herkes Recep Tayyip Erdoğan' nın memleket için nasıl çaba gösterdiğini biliyor tabi
Memleket meseleleri dışında bir birlerine üstünlük sağlamaya çalışırlar (halk ağzından tercüme etmek gerekirse sidik yarışına girerler)

George Bush "Bizde öyle bir teknoloji varki adamı öldürür. Ölüyüde diriltir." der
Recep Tayyip Erdoğan "Sayın başkanım bizdede öyle bir hizmet aşkı varki vekillerimiz 150 metreyi 1 saniyede koşarlar" diyerek cevap verir.

Toplantı bittikten sonra Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'ye döner aradan baya bir zaman geçer ve George Bush Ankara'yı arayarak geleceğini söyler. Tabi Recep Tayyip Erdoğan panikler hani 150 metreyi 1 saniyede koşar benim vekillerim demiştiya ondan. Recep Tayyip Erdoğan vekillerden akıl almak için tek tek förüşmeye başlar vekillerden biri başkanım heyecanınızın sebebini öğrenebilirmiyim der Recep Tayyip Erdoğan de olanları anlatır.
o bana
"Bizde öyle bir teknoloji varki adamı öldürür. Ölüyüde diriltir." de bende ona
"Bizdede öyle bir hizmet aşkı varki vekillerimiz 150 metreyi 1 saniyede koşarlar" diye cevap verdim der.
Vekil düşünür ve buldum başkanım buldum diye bağırır ve anlatır
George Bush geldiğinde alıp Anıtkabir'e götürürsünüz M.Kemal Atatürk'ü diriltmesini istersiniz diriltemezse rezil olur yalanı ortaya çıkar sizinde iddianızı ispatlamak gerek kalmaz.
Recep Tayyip Erdoğan vekile sorar "ya Atatürk'ü diriltirse"der
vekilde Atatürk'ü diriltirse siz zaten 150 metreyi 1 saniyede koşarsınız der...
işte bu mükemmel yaaaaaaaCatla
Referans Adresler